Over ons

Het Basis Gezond Plan team bestaat uit:

Guus Zurel

Guus Zurel

Mijn naam is Guus Zurel. Ik ben sinds 1995 werkzaam als zelfstandig bedrijfsarts. Daarnaast heb ik me toegelegd op voeding. Ik ben destijds medicijnen gaan studeren vanuit mijn interesse voor preventie, dus niet wachten tot mensen ziek worden, maar zorgen dat iedereen zo goed en lang mogelijk gezond blijft. Voeding is daarbij van groot belang en je kan met eenvoudige veranderingen veel aan gezondheid bijdragen.
Mijn werk als bedrijfsarts doe ik met heel veel plezier, maar de mogelijkheden voor preventie zijn daarbij beperk. Vandaar dat ik samen met dit team het Basis Gezond Plan heb ontwikkeld.
Mijn missie is zo veel mogelijk mensen helpen gezond en vitaal te leven en gezond oud te worden.
Lisanne Corpeleijn

Lisanne Corpeleijn

Hallo, ik ben Lisanne Corpeleijn. Ik schrijf de recepten van het Basis Gezond Plan. Ik studeer momenteel HBO Voeding en Diëtetiek en wil graag na mijn studie mijn eigen praktijk beginnen. In de toekomst wil ik mensen graag helpen bij het maken van de juiste voedingskeuzes, bij een specifieke leefstijl.
Ik heb altijd een grote interesse en liefde voor voeding en de gezondheid van de mens gehad. Ik ben groot gebracht met het idee dat koken en eten iets belangrijks is waar je altijd de tijd voor moet nemen. Toen ik verpleegkunde studeerde aan de HAN in Nijmegen was ik tegelijkertijd voedingsassistent in het Radboud ziekenhuis. Toen besefte ik mij voor het eerst hoe belangrijk onze voeding is voor het lichaam en haar groei- en herstelprocessen. Helaas moest ik stoppen met mijn verpleegkunde opleiding en ben ik naar Curaçao geïmmigreerd.
Na 5 jaar kwam toch weer het besef dat ik iets moest gaan doen in de gezondheidszorg en ben ik teruggegaan naar Nederland om daar mijn huidige studie te starten. Samen met Guus en de andere deskundigen van het basis gezond plan hoop ik bij te kunnen dragen aan een gezond en prettig leven.
Lars Timmers

Lars Timmers

Ik ben Lars Timmer, mede eigenaar en personal trainer van een kleinschalige sportschool in Zutphen. Al mijn hele leven ben ik in de weer met bewegen en sport. Ik wilde mijn passie voor sport en bewegen gaan overdragen aan anderen. Dat doe ik op heel veel verschillende niveau en in een aantal verschillende takken van sport. In mijn sportschool werk ik heel persoonsgericht, of individueel of in kleine groepen van maximaal 10 personen, om een maximaal rendement bij iedereen te bewerkstelligen. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelstelling, maar voor mij is de uitdaging om iedereen te laten participeren in mijn lessen. Veel van mijn klanten zijn zakenmannen en vrouwen en senioren.
Naast mijn werkzaamheden binnen heb ik een grote passie voor de wat extremere vorm van sport, namelijk outdoor activiteiten als klimmen, mountainbiken, hiken, survivalrun en wildwaterkajakken. Hierin geef ik op aanvraag ook les of training.
Caren de Graaff

Caren de Graaff

Mijn naam is Caren de Graaff. Ik heb een eigen praktijk met twee collega’s (Psychologenpraktijk Mobilé) en ben werkzaam als GZ psycholoog daarin. We begeleiden mensen kortdurend. Ik ben cognitief gedragstherapeut en werk met name middels de positieve psychologie en oplossingsgericht.
Met dit programma hoop ik dan ook een positieve en opbouwende ondersteuning te kunnen bieden aan het veranderproces dat u zelf zou willen doormaken. Elke week kunt u een bijdrage van mij verwachten met opdrachten die u eventueel zou kunnen uitwerken in werkbladen. Het voordeel daarvan is dat u later dan nog een ‘naslagwerkje’ heeft. We hebben met veel plezier samen aan dit programma gewerkt en ik wens u heel veel succes ermee!!
Marion Werger

Marion Werger

Mijn naam is Marion Werger en ik heb een praktijk voor Yoga & Coaching in Borculo, de Achterhoek. Ik ben aan dit programma verbonden als Yogadocent.
Mijn ervaring met yoga is begonnen op mijn 25ste. Ik sportte veel, totdat iemand tegen me zij dat yoga me goed zou doen voor innerlijke rust. Na de eerste yogales wist ik meteen dat dit meer was dan zomaar bewegen, ik ben er ook nooit meer van weggeweest. In de loop der jaren heb ik ervaren hoe yoga je kan helpen en ondersteunen om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven.
Met veel plezier geef ik nu al meer dan 10 jaar les in power ashtanga vinyasa yoga, slow flow , yin yoga & meditatie(mindfulness).