Basis Gezond Plan

Het Basis Gezond Plan is een online programma voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit wil verbeteren, niet alleen voor dit moment, maar ook voor uw oude dag.
Het complete programma omvat drie onderdelen: voeding, beweging en mindset (dit is je manier van denken).
Deze drie thema’s zijn bewust gekozen, zij vormen samen immers de basis van onze gezondheid en ons welzijn. Niet voor niets noemen wij ons product het ‘Basis Gezondheidsplan’.
In twaalf weken tijd gaan wij u helpen om heel geleidelijk kleine veranderingen aan te brengen in uw dagelijks leven wat betreft eten, bewegen en mindset.

Wat bepaalt gezondheid

Natuurlijk wordt niet iedereen hetzelfde geboren en de een is gezonder en sterker dan de ander. Maar wist u trouwens dat u zelf verantwoordelijk bent voor 50% van uw gezondheid? Deze 50% heeft puur te maken met uw eigen lifestyle, dat wil zeggen met uw manier van leven en de keuzes die u daarbinnen maakt. De overige 50% wordt bepaald door factoren van buitenaf.
Gezondheidsdiagram

Wat levert het Basis Gezond Plan u op?

Als u het Basis Gezond Plan volgt en de tips en adviezen in uw leven inbouwt, kunt u verwachten dat lichamelijke functies gaan verbeteren en dat u meer balans brengt in uw lichaam.
Deze positieve effecten kunnen zich bijvoorbeeld uiten in meer energie en minder last van gewichtsschommelingen en stress. Als u overgewicht heeft, kan het best zijn dat u gedurende het programma gaat afvallen.
Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen. Als mens verschillen we immers van elkaar. Maar we weten uit de praktijk en de wetenschap, dat de opzet van dit programma de kans op een betere geestelijke en lichamelijke gesteldheid duidelijk vergroot.
Wacht daarom niet tot u ziek wordt, maar neem zelf preventief het heft in eigen hand en zorg voor een goede gezondheid. Het kan heel eenvoudig, namelijk met het Basis Gezondheid Plan.

Hoe is het Basis Gezond Plan opgebouwd?

Het Basis Gezond Plan duurt in totaal 12 weken.
Als deelnemer aan het plan ontvangt u gedurende deze 12 weken iedere week oefen- en informatiemateriaal in de vorm van:
  • video’s
  • achtergrondteksten
  • werkbladen
  • recepten
  • tips voor een gezondere levensstijl.
Alles wat u daarvoor nodig hebt, komt aan bod, van yoga oefening tot het recept voor een gezonde maaltijd. Zelfs het boodschappenlijstje krijgt u erbij.
Bovendien leggen onze specialisten u uit waarom ze de betreffende keuzes hebben gemaakt. Zij gaan u gedurende het programma helpen met informatie en doelgerichte ondersteuning, zodat u zonder al teveel inspanningen kunt investeren in een betere gezondheid.
Bij de thema’s bewegen en mindset krijg u een werkblad dat u kunt downloaden. Hierop kun u dan uw ervaringen en vorderingen invullen.
Alle informatie die u krijgt, is te downloaden via de website, welke ook geschikt is voor tablet en mobiele telefoon.
Vier keer per week komt een nieuwe aflevering van het programma voor u beschikbaar, de eerste dag van de week over voeding, de tweede dag van de week bewegen, de vierde dag van de week over mindset en de vijfde dag yoga.
Deze informatie blijft tot 12 weken na het einde van het programma beschikbaar, zodat u niets hoeft te missen. We zijn nieuwsgierig naar uw ervaringen. Ook kunt u ons altijd vragen stellen. Deze zullen we dan in de volgende informatievoorziening meenemen.
Wat in de video filmpjes ziet en hoort staat ook beschreven in uw eigen besloten gedeelte op de website, u kunt alle informatie per week uitgesplitst, teruglezen.
U krijgt ook aanvullende achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld zeggen we niet alleen dat u witte suiker beter kunt vermijden, maar we leggen ook op een eenvoudige manier uit waaróm dat zo is.

Wat is de investering?

Uw investering in een gezonde leefstijl en gezondere toekomst is maar €12,45 per week en kunnen in 2 termijnen worden betaald.
Maar als u in één keer betaald krijgt u ruim €20,- korting!
U betaald dan nog maar €129,-. Dat is slechts €10,75 per week.

Kan iedereen meedoen aan het programma?

Het programma is zo ontworpen dat in principe iedereen het programma met succes kan volgen.
Maar in bijzondere situaties kan het zijn dat niet alle programma onderdelen voor u geschikt zijn.
Het Basis Gezond Plan kent 4 onderdelen: Voeding, Bewegen, Yoga en Mindset.
Op de pagina “Achtergrond Informatie” kunt u meer lezen over de desbetreffende onderdelen en hoe deze verwerkt zijn in het programma.
Zie ook de “Vragen” pagina voor specifieke vragen en informatie over het programma.
Mocht u toch vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via email: post@basisgezondplan.nl
We hopen dat we u in het programma mogen begroeten.
Het Basis Gezond Plan team.
Wilt u meer informatie over de verschillende onderdelen van het 12 weken programma?
Klik dan hier om de achtergrond informatie te lezen.